Al twintig jaar brengt KRO-NCRV traditiegetrouw het programma Het gevoel van de Vierdaagse, waarbij verslag wordt gedaan van het grootste wandelevenement van de wereld. Dit jaar met een nieuw gezicht: presentator Herman van der Zandt dompelt zich onder in het walhalla voor wandelaars. 

The walk of the world 

Het is de 106e editie van The Walk of the World, ook wel de Nijmeegse Vierdaagse genoemd. Samen met presentator Sosha Duysker leeft Van der Zandt mee met de hoogte- en dieptepunten van de ruim veertigduizend wandelaars die dit jaar meedoen. 

'Bijzondere sfeer'

Van der Zandt heeft zin in zijn nieuwe uitdaging: ‘De Vierdaagse is ieder jaar weer een uniek evenement waar duizenden verschillende mensen samenkomen vanwege één gedeelde passie. Ik ben benieuwd naar alle motivaties en verhalen van de deelnemers én om de bijzondere sfeer van dichtbij mee te maken.’

 

Speciale aflevering – 20 jaar Het gevoel van de Vierdaagse

Aan de vooravond van de 106de editie van de Vierdaagse, maandag 15 juli, is er een speciale extra aflevering te zien van Het gevoel van de Vierdaagse, ter ere van het twintigjarige jubileum van het programma en het afscheid van presentator Fons de Poel.

Het gevoel van de Vierdaagse, dinsdag 16 juli t/m vrijdag 19 juli om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1. 

20 jaar Het gevoel van de Vierdaagse, maandag 15 juli 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1. 

Op de hoogte blijven van alle programma's?

Schrijf je in voor de KRO-NCRV nieuwsbrief

Herman van der Zandt en Sosha Duysker wandelen

Ook lezen