Kinderen die hun ouders voor het eerst ontmoeten, zussen en broers die elkaar in de armen vallen. In Spoorloos maak je de meest intieme, emotionele momenten van gezinnen dichtbij mee. Houd een tissue bij de hand: hier zijn de mooiste momenten uit afgelopen seizoen. 

Wesley ontmoet zijn vader

Wesley voelt jarenlang een gemis in zijn leven. Hij weet niet wie zijn biologische vader is. Met steun van zijn partner gaat Wesley op zoek naar zijn vader. Ze ontmoeten elkaar in Chili. Tot zijn verbazing leert Wesley dat zijn vader lang in Nederland heeft gewoond. ‘Zonder dat we het wisten, waren we heel dichtbij elkaar.’ 

Heeft Wesley nog contact met zijn vader? Lees meer in het vervolgverhaal:

Wesley en vader Ricardo

Het vervolg

Hoe gaat het nu met Wesley?

Klik hier

Ana Luisa ontmoet haar moeder

Als jong meisje heeft Ana Luisa door dat ze anders is dan haar adoptieouders. Ze besluit op zoek te gaan naar haar biologische familie. In Chili ontmoet ze haar moeder. ‘Het was alsof ik nooit ben weggeweest.’  

Wat is er na de ontmoeting nog gebeurd? Lees meer in het vervolgverhaal met Ana Luisa:

Ana Luisa en Colombiaanse familie

Het vervolg

Hoe gaat het nu met Ana Luisa?

Klik hier

Joedi ontmoet haar ouders

Na een moeilijke periode achter de rug, voelt Joedi zich klaar om op zoek te gaan naar haar biologische ouders. Ze reist naar Colombia en ontmoet haar moeder en vader. Het is een droom die uitkomt voor Joedi. Bekijk de emotionele hereniging:

Wat betekent de ontmoeting met haar moeder voor Joedi? Lees meer in het vervolgverhaal:

Joedi met familie in Spoorloos

Het vervolg

Hoe gaat het nu met Joedi?

Klik hier

Clyde ontmoet zijn halfbroer

Dit seizoen zagen we ook het bijzondere verhaal van Clyde. Hij heeft zijn biologische vader nooit gekend. Thuis is het onderwerp erg gevoelig. In Suriname krijgt Clyde te horen dat zijn vader inmiddels overleden is. Er vindt wel een andere bijzondere ontmoeting plaats:  

Terug in Nederland moet Clyde veel verwerken. Lees hier meer in het vervolgverhaal:

Spoorloos - Clyde en familie in Suriname

Het vervolg

Hoe gaat het nu met Clyde?

Klik hier

Daniela ontmoet haar ouders

In Spoorloos vertelt Daniela haar opmerkelijke verhaal. Ze reist eerder af naar Roemenië, waar haar tante contact met haar ouders afwijst. De nieuwsgierigheid blijft toch groeien. De zoektocht gaat door. In Roemenië omhelst ze haar moeder en vader:  

Ondanks de mooie ontmoeting, is een band met haar biologische ouders niet mogelijk. In een vervolgverhaal vertelt Daniela meer:

Daniela en haar biologische vader in Spoorloos

Het vervolg

Hoe gaat het nu met Daniela?

Klik hier

Martin ontmoet zijn vader

In Spoorloos zie je vaak adoptiekinderen die hun biologische ouders zoeken. Het verhaal van Martin is toch wat anders. Hij is niet geadopteerd en is met zijn biologische moeder opgegroeid. Toch is hij jarenlang op zoek naar herkenning; iemand op wie hij lijkt. Zijn zoektocht brengt hem naar Bulgarije, waar hij oog in oog staat met zijn biologische vader:

Heeft Martin de herkenning gevonden die hij zijn hele leven lang zoekt? Lees hier meer:

Martin in Spoorloos

Het vervolg

Hoe gaat het nu met Martin?

Klik hier

Sandrijn ontmoet haar moeder

Sandrijn was in 2018 te zien in Spoorloos. In Korea ontmoette ze haar biologische vader. Tot haar verbazing ontvangt ze een paar jaar later een bericht. Sandrijns biologische moeder is op zoek naar haar. Ze reist terug naar Korea. Een indrukwekkende en emotionele hereniging tussen moeder en dochter:  

Wat is er sinds de ontmoeting gebeurd? Lees hier meer:

Sandrijn en haar moeder in Spoorloos

Het vervolg

Hoe gaat het nu met Sandrijn?

Klik hier

Spoorloos

Spoorloos richt zich op verwanten die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit hebben ontmoet. Derk Bolt speurt regelmatig heel wat landen af om mensen bij elkaar te brengen en Jetske van den Elsen gaat met onze zoekers op pad om hen bij te staan tijdens de emotionele hereniging. 

Kijk alle afleveringen terug op NPO Start.

Het nieuwe seizoen van Spoorloos start woensdag 22 februari en is dan wekelijks om 21.30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.