Talkshow M is van start gegaan én online trappen we dit seizoen af met ‘Mokken met M’. Een nieuwe rubriek met - uiteraard - onze eerste gast: Margriet van der Linden! En zoals ze zelf zegt: “Er valt genoeg te mokken, want dat kan ik ook erg goed.” 

Online rubriek: Mokken met M

Mok 1: Montenegro…Margriets eerste irritatie, die skyhigh gaat, is Montenegro: "moet ik daar nog iets over zeggen?" Daarmee doelt Margriet natuurlijk op de gelijkmaker van Montenegro, waar Daley Blind geen enkele moeite leek te doen om deze goal te voorkomen. Ze heeft dan ook een speciale boodschap aan hem: "Daley Blind, ik hou van je en ook van je vader. Jullie zijn lieve mensen. Maar dit moet beter."

Mok 2: Lenzen indoen Zo nu en dan draagt Margriet een bril, maar wanneer ze die niet op heeft, draagt ze contactlenzen. Het inbrengen daarvan is nogal een ding: "Mijn lenzen indoen, daar heb ik een zorgmedewerker bij nodig." Je kan je hier iets bij voorstellen: de lens op het topje van je wijsvinger leggen, checken of de lens op de juiste kant op je vinger ligt, je vinger op de juiste manier naar je oog brengen, et cetera et cetera. Daaraan voegt Margriet nog grappend toe: "Ik zal de zorg niet extra belasten, maar het zou me helpen…"

Mok 3: Routines "Je kan ook mokken over jezelf, dat kan ik ook volop", begint Margriet bij haar derde 'irritatie des levens'. Het maken van een talkshow neemt een aantal maanden een deel van je leven in beslag. De routines die daarbij aan te pas komen, vindt Margriet dan ook niks: "Ik haat het, maar het moet wel… Mag ik daar alsjeblieft ook even over mokken?"

En dat mag ze, want daar is deze rubriek immers voor. In de komende maanden zullen er nog vele gasten volgen in 'Mokken met M'. Om op de hoogte te blijven, bezoek je Margriets Instagrampagina. Tot die tijd, nog even lachen met M.