Ieder jaar duiken er weer een aantal verrassende namen op in de live-uitzending van The Passion op donderdag 28 maart. In deze veertiende editie zijn er gastrollen weggelegd voor Alberto Stegeman en Matthyas het Lam, Raoul de Graaf, Koen van Heest, Robbie van de Graaf en Milo ter Reegen van de Bankzitters. 

Alberto Stegeman

Alberto Stegeman is een bekend gezicht in het medialandschap. Hij is bij het grote publiek bekend van zijn programma's Undercover in Nederland, waarin hij al bijna twintig jaar misstanden aan het licht brengt en Stegeman in de Bres waarbij hij mensen helpt met problemen die niet direct door de politie kunnen worden opgelost. Daarnaast is hij een actief pokerspeler en geeft hij leiding aan zijn eigen tv-productiemaatschappij. 

Bankzitters - The Passion

Bankzitters

De Bankzitters zijn sinds hun start in 2017 niet meer weg te denken uit het YouTube- en muzikale landschap. De vijf vrienden Matthy, Koen, Robbie, Raoul en Milo publiceren op hun gedeelde YouTube-kanaal wekelijks twee video's. Ze hebben met hun video's sinds de start meer dan 600 miljoen views, bijna een miljoen subscribers, meerdere hitnoteringen en meerdere uitverkochte shows in de AFAS Live. 

Wie wordt Barabbas? 

Ieder jaar is het tijdens The Passion dé grote vraag: wie mag er dit jaar de rol van Barabbas op zich nemen? In het radioprogramma Wijnand in de Ochtend wordt in de dagen in aanloop naar het muzikale paasevenement de zoektocht naar deze misdadiger uit het paasverhaal gestart. Lukt het Wijnand en Lideke om de Barabbas van dit jaar te vinden? De ontknoping van deze zoektocht en bekendmaking van Barabbas vindt op donderdag 28 maart tussen 06.00 uur en 09.00 uur in het radioprogramma op 3FM.

Alberto Stegeman en De Bankzitters zijn donderdag 28 maart om 20.30 uur te zien in The Passion bij KRO-NCRV op NPO 1.

Niets missen van The Passion?

Meld je dan aan voor The Passion nieuwsbrief en mis niets!

The Passion - Tamara Brinkman & Robbert Rodenburg