Op donderdag 28 maart vindt de veertiende editie van The Passion plaats. Ook dit jaar is The Passion weer op verschillende plekken te zien en te horen. We hebben het hier voor je op een rijtje gezet.

The Passion op televisie

Op donderdag 28 maart om 20.30 uur wordt The Passion live vanuit Zeist uitgezonden bij KRO-NCRV op NPO 1. Om iedereen op hetzelfde moment dezelfde ervaring te bieden worden op NPO 1 Extra en via NPO Start gelijktijdig het paasverhaal voor slechthorenden door een gebarentolk vertaald. Direct na de live-uitzending komen Klaas van Kruistum en Anita Witzier met een nieuwe editie van Passion Talk, waarin wordt nagepraat met hoofdrolspelers en andere bekende gasten. Dit jaar wordt deze live nabeschouwing van het muzikale paasevenement rond 22.10 uur uitgezonden bij KRO-NCRV op NPO 3. 

The Passion op NPO Radio 2

Het paasverhaal is niet alleen live op televisie te volgen, ook radioluisteraars kunnen het verhaal beleven met de audiodescriptie van KRO-NCRV-dj Emmely de Wilt. Vanaf 18.00 uur praat Emmely met de castleden van The Passion. Om 20.30 uur is de audiodescriptie live te volgen op NPO Radio 2.

Hoe beluister je de audiodescriptie via de radio?

  • Download de NPO Radio 2-app op je smartphone.
  • Sluit oortjes en/of een koptelefoon aan op je smartphone.
  • Zet de radio op je smartphone aan via de NPO Radio 2-app zodra de uitzending start.
  • Je hoort nu wat er in beeld is te zien.

Deel ook jouw verhaal met The Passion

Wie heeft altijd in jou geloofd, of in wie geloof jij? Laten we door onze verhalen te delen gezamenlijk zien dat deze boodschap van hoop en vertrouwen voor verbinding zorgt.

Volledige cast The Passion 2024

The Passion zie je en hoor je op donderdag 28 maart vanaf 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 en/of NPO Radio 2.