De mooiste Spoorloos ontmoetingen van het afgelopen seizoen

Het Spoorloos seizoen zit erop! Het waren weer acht afleveringen vol spannende zoektochten en emotionele ontmoetingen. Dit vonden jullie de mooiste momenten uit het afgelopen seizoen.

Elèni ontmoet haar 13 jaar oudere moeder

Elèni heeft zich altijd al afgevraagd wie haar moeder is. Ze schakelt Spoorloos in en krijgt eindelijk antwoord: haar biologische moeder is de Amerikaanse Ellie, die op haar dertiende al van haar beviel. Tot hun grote blijdschap kunnen ze elkaar nu, 54 jaar later, ontmoeten. Bekijk het bijzondere verhaal hieronder.

Elèni ontmoet haar biologische moeder Ellie in Spoorloos

Het vervolg

Hoe gaat het nu met Elèni?

Lees meer

Pims moeder wist niet dat hij nog leefde

De 34-jarige Pim is op zoek naar zijn biologische moeder. Zij raakte op haar 18e zwanger en beviel veel te vroeg van hem. Pim komt erachter dat zijn moeder nooit heeft geweten dat hij de bevalling heeft overleefd. Bekijk de video hieronder om de emotionele ontmoeting te zien.

Pim ontmoet moeder

Het vervolg

Hebben Pim en zijn moeder nog contact?

Lees meer!

Dorien ontdekt de Koreaanse cultuur

Dorien (37) vond via een Nederlandse organisatie haar biologische moeder. Het contact blijft oppervlakkig en tot een persoonlijke ontmoeting komt het nog niet. Dorien wil weten hoe dit komt en schakelt Spoorloos in. In de video hieronder zie je dat Dorien dan veel duidelijk wordt.

Spoorloos Dorien

Het vervolg

Hoe gaat het nu met Dorien?

Lees meer

Iris vindt haar lot uit de loterij

Iris (55) is al haar hele leven op zoek naar haar biologische vader. Een oproep in Spoorloos, ruim tien jaar geleden, levert niks op. Totdat de redactie voor een aantal cold cases een DNA database onderzoek uitvoert. Iris krijgt een grote verrassing. Bekijk de vrolijke ontmoeting in de video hieronder.

Vader Elfried en dochter Iris in Spoorloos

Het vervolg

Hoe kijkt Iris terug op de ontmoeting?

Lees meer

Meer Spoorloos?

Wil je fragmenten zien die niet in de uitzendingen zaten, lezen hoe met met andere deelnemers gaan of meer te weten komen over Derk en Jetske?

Jetske en Derk