Stuur jouw video naar The Passion 2021!

Tegen wie wil jij zeggen: ik ben er voor jou! En waarom? Stuur nu je persoonlijke verhaal naar ons op in een korte video. Wie weet zie jij jezelf op 1 april terug tijdens de uitzending van The Passion. 

The Passion staat dit jaar in het teken van: ‘#ikbenervoorjou’. Tijdens de processie met het grote verlichte kruis komen kruisdragers aan het woord, maar graag horen we nog veel meer verhalen van mensen bij wie het thema aan het hart ligt. Wil jij vanuit thuis ook een steentje bijdragen aan The Passion en jouw verhaal delen met de rest van Nederland? Graag zien wij een zelfgemaakte video tegemoet! 

Vereisten

Wat zien we graag terug in jouw video?

  • Vertel hoe jij betekenis geeft aan het thema #ikbenervoorjou. Bijvoorbeeld hoe jij er graag voor een dierbaar persoon wil zijn en waarom, of juist hoe iets of iemand er op een bijzondere wijze voor jou is geweest. 
  • Houd de boodschap kort: het liefst tussen de 30 seconden en 1 minuut.
  • Neem de video op in liggend formaat en in goede kwaliteit beeld, bijvoorbeeld via jouw smartphone, tablet of computer.
  • Omdat The Passion ’s avonds plaatsvindt, is het mooi als jouw video ook ’s avonds is opgenomen. Het liefst geen daglicht dus, maar probeer wel goed zichtbaar te blijven!

Stuur vóór 25 maart een e-mail naar thepassion@kro-ncrv.nl met in jouw bericht een WeTransfer link naar de video. Wij kijken uit naar jouw inzending!