Zing jij straks mee in het koor van The Passion?

De 11e editie van The Passion vindt plaats op 1 april in Roermond. Dit jaar willen we Roermondenaren de kans geven om deel uit te maken van het swingende Passion-koor! Dus heb je zangervaring en heb je altijd al eens mee willen zingen in het koor van The Passion? Dan is dit je kans

We zijn op zoek naar mensen:

  • tussen de 18 en 40 jaar
  • wonen, werken en/of kerken in Roermond
  • affiniteit/ervaring met meerstemmig zingen
  • affiniteit/ervaring met pop/gospel zingen
  • beschikbaar zijn voor repetities op zaterdag 13 maart in Amsterdam en de live show op 1 april in Roermond (de hele dag en avond)
  • beschikbaar zijn woensdagavond 24 februari a.s. voor de online auditie avond

 

Je kunt je t/m vrijdag 19 februari inschrijven voor de auditiedag en hoor je uiterlijk maandag 22 februari of je hiervoor geselecteerd bent.

Stuur ons per mail je naam/leeftijd/affiniteit met Roermond/ stemgroep (alt, sopraan, tenor etc.) En stuur ons een filmpje waarin je jezelf voorstelt en een stukje zingt in het Nederlands (couplet & refrein is genoeg) en motiveer waarom je mee zou willen zingen en wat jouw ervaring is op zanggebied.

Je kunt de informatie sturen naar het volgende mailadres: thepassion@mediawater.nl

De repetities, opname en liveshow van The Passion worden coronaproof georganiseerd volgens de coronaregels van de Rijksoverheid en het coronaprotocol van de audiovisuele sector.

We zien uit naar jullie reactie en hopen op een mooie opkomst.