Het hartverwarmende programma waar boeren op zoek zijn naar liefde is weer terug! Ze willen niet meer alleen door het leven, maar hun hart, leven én boerderij delen met hun partner. Ben jij klaar om de liefdesreis van de boeren mee te maken?  

Boer Jouke

boer Jouke

Boer Jouke uit Friesland is een echte familieman! Hij komt uit een groot gezin en is de jongste zoon van drie kinderen. Hij werkt al tien jaar volledig op de boerderij, een melkveehouderij waar hij elke dag aan het werk is. Naast het harde werken maakt Jouke ook tijd vrij voor gezelligheid, zoals een drankje met vrienden of ontspannen op de bank films kijken. Na een paar korte relaties is Jouke op zoek naar zijn ware liefde. In een partner zoekt hij een zelfstandige, sociale vrouw. Open communicatie en eerlijkheid vindt hij belangrijk in een relatie. Een ideale dag met zijn geliefde is de Friese meren op gaan met een sloepje! Gaat Jouke deze geliefde vinden?

Boer Joost

Boer Joost

Brabander Joost is dag en nacht druk bezig met het boerenleven. Al zijn liefde geeft hij aan zijn plantjes. Na een dag hard werken ontspant hij met een filmpje en drinkt hij graag een biertje in de kroeg. Werk loslaten vindt hij lastig en daarom doet hij mee aan Boer zoekt vrouw. Joost hoopt iemand te vinden waarmee hij de wereld kan ontdekken. “Ik ga graag de deur uit, maar liever niet alleen”. Spontaniteit in een relatie vindt hij belangrijk, minder plannen en meer dóén! Elk jaar vertrekt hij twee weken naar Thailand op vakantie, meestal met een vriend, maar wellicht nu met zijn liefde?  

Boer Evert

Boer Evert

Boer Evert komt uit Drenthe en heeft een melkveehouderij met maar liefst 186 koeien. Na een avondje hard werken zit hij graag voor de buis en kijkt hij voetbal of een spannende actiefilm. Evert is continu bezig met zijn bedrijf en vindt het lastig om werk af en toe los te laten. Ondanks dat hij een harde werker is, is Evert niet vies van avontuur buiten de boerderij.  Zo heeft hij een motorrijbewijs en hoopt hij op een dag een Harley te kopen. Ook heeft hij een reis gemaakt naar verre landen zoals Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada. In een partner zoekt hij soortgelijke avonturen. “Ik hou van ondeugende steken onder water”. Maakt Evert binnenkort zijn verre reizen met een liefdespartner?  

Boerin Janine

Boerin Janine

De Limburgse Janine heeft een groot sociaal leven en zoekt het liefst contact met anderen. Na een dagje op de boerderij gaat ze het liefst hardlopen of drinkt ze biertjes met haar vriendinnen. Janine werkt hard en is continu bezig met haar begrazingsbedrijf, maar maakt wel tijd voor gezelligheid. Zo gaat ze best vaak naar tentfeesten of zoekt ze de zon op in Spanje en Portugal. Koken doet ze liever niet alleen en dus vinden de avondmalen plaats bij haar moeder. In een partner zoekt ze een gevoel van thuiskomen. Ze zoekt iemand met passie en energie. “Lief zijn is ook belangrijk, maar hij moet ook flink tegengas kunnen geven”. Zullen etentjes bij haar moeder ingewisseld worden voor romantische diners? 

Boer Hans

Boer Hans

Brabander Hans komt uit een groot gezin en is vader van vier kinderen en sinds 2000 weduwnaar. Na een dag werken zit hij het liefst in de tuin met een biertje, gaat hij een stukje fietsen of loopt die nog even door zijn stal. Hans is een echte natuurliefhebber en gaat met zijn e-bike graag fietsen in de omgeving. Hij zoekt een vrouw waar hij lief en leed mee kan delen. Op zijn bucketlist staan reizen naar agrarische landen zoals Roemenië en Duitsland. Vindt hij een liefdespartner die hem hierbij kan vergezellen?  

Boer Rob

Boer Rob

Boer Rob komt uit Gelderland en heeft een fruitteeltbedrijf. Hij maakt graag muziek en heeft een cd uitgebracht. Rob schrijft en componeert zijn eigen nummers en speelt óók gitaar. Hij heeft in een Rock ‘n Roll band gespeeld als zanger, bassist en contrabassist. Het is inmiddels bij een hobby gebleven maar Rob is er nog wel flink mee bezig. In de keuken is Rob geen vreemdeling! Kippensoep, pasta met salade en wraps zijn recepten die hij allemaal onder de knie heeft. Passies delen vindt hij belangrijk in een relatie. “Ik zoek de versterking, de steun in de dingen die je doet”. Gaat Rob deze steun vinden?  

Boerin Hilda

Boerin Hilda

Boerin Hilda komt uit Friesland en heeft een melkveehouderij. Sinds vorig jaar heeft ze een melkrobot, wat veel werk uit haar handen neemt! Hilda is een gezelligheidsmens. Ontspannen na werk doet ze het liefst door met vriendinnen op een terrasje te zitten of naar een feestje. Haar avonturen deelt ze graag met een partner, waarmee ze samen wil wandelen, fietsen en op weekendjes weg. Eerlijkheid en vertrouwen vindt ze het allerbelangrijkste in een relatie.  

Boer Gerben

Boer Gerben

Boer Gerben komt uit Utrecht en heeft een geitenhouderij. Na een dag hard werken, werkt hij het liefst nog door! In de avond ontspant hij op de bank achter de televisie. In een partner zoekt hij gezelligheid en iemand waarmee hij verdriet en vreugde kan delen. Op lange termijn zoekt hij iemand waarmee hij het bedrijf voort kan zetten. Het liefst gaat hij met zijn toekomstige partner de natuur in: een stukje fietsen. Gerben heeft nog nooit een relatie gehad. Vindt hij zijn eerste liefdespartner in Boer zoekt vrouw?  

Boer Rob

Boer Rob

Boer Rob heeft een witlof/bollenbedrijf en is hier continu mee bezig. Wanneer hij tijd neemt om te ontspannen, doet hij dat met zoontje Olivier. Samen gaan ze naar een spottersplek om vliegtuigen of boten te zien. In een partner zoekt hij iemand die zorgzaam is, ook voor zijn zoontje. Inmiddels reist hij vooral binnenlands, maar in het verleden heeft hij reizen gemaakt naar Turkije, Marokko en Gran Canaria. Maakt hij zijn toekomstige reizen met een speciaal iemand?  

Boer Robert

Boer Robert

Boer Robert onderhoudt zijn veebedrijf samen met zijn vader. De dagen dat hij niet als boer werkt, is hij vrachtwagenchauffeur. Omdat hij boer én chauffeur is, heeft hij niet veel vrije avonden. De avonden die hij voor zichzelf heeft, spendeert hij in de winter op de schaatsbaan. Verder heeft hij interesse in de Tweede Wereldoorlog en leest hij veel geschiedenisboeken. Robert wil in een relatie vooral geluk vinden. Hij is een paar keer hopeloos verliefd geweest, maar het is nooit iets geworden. Vindt hij succes in de liefde bij Boer zoekt vrouw?  

Boer zoekt vrouw, vanaf 27 februari elke zondag om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.