Dit zie je bij KRO-NCRV Crime in februari

Deze spannende series hebben we in februari voor je klaarstaan bij KRO-NCRV Crime!

Shetland Crime
Deceit Crime

Nieuw!

KRO-NCRV Crime: Shetland serie 6: dubbelaflevering 1-3

Wanneer een prominente inwoner van de Shetlandeilanden op klaarlichte dag in de deuropening doodgeschoten wordt, keert Jimmy Perez direct na de uitvaart van zijn moeder terug om de moord te onderzoeken. Het slachtoffer had tal van vijanden, met name vanwege zijn betrokkenheid bij de vrijlating van Donna Killick, die gevangen zat wegens moord.

Crime: Shetland, zaterdag 5 februari om 22.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

KRO-NCRV Crime: Deceit – aflevering 1-4

Het is 1992 en rechercheur Sadie Byrne is een ervaren undercoveragent. Op een dag wordt ze gevraagd voor de zaak-Rachel Nickell: een jonge moeder die werd doodgestoken voor de ogen van haar tweejarige zoontje. De moordenaar is nog steeds niet gepakt, maar het bewijs wijst in de richting van ene Colin Stagg. Sadie moet contact met hem leggen en zijn vertrouwen zien te winnen.

Crime: Deceit, zaterdag 12 februari om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

KIN Crime
VDV Crime

KRO-NCRV Crime: KIN - aflevering 1-8

Michael Kinsella komt na zijn gevangenisstraf weer vrij en is vastbesloten zijn dochter Anna terug te krijgen. Dat wordt wel lastig, omdat hij deel uitmaakt van een bekende drugsfamilie in Dublin. Die verwachten dat hij weer in het familiebedrijf stapt, vooral nu een conflict met een andere bende hoog oploopt. Familie gaat voor alles, zeker als er slachtoffers vallen.
Crime: KIN, zondag 13 februari om 23.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2

KRO-NCRV Crime: Detective Van der Valk serie 2 – aflevering 2

Als in een windmolenpark buiten de stad een jonge advocate dood gevonden wordt, ziet Van der Valk meteen dat dit een vreemde zaak wordt. Als er dan ook nog citaten van Spinoza, onheilspellende briefjes en allerlei symbolen opduiken, staat het team al helemaal voor een raadsel. Het is nog niet gezegd dat het bij één slachtoffer blijft, dus ze moeten er haast achter zetten om meer ellende te voorkomen.
Crime: Detective Van der Valk, zaterdag 26 februari om 22.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

close to me crime
angela black crime

Deze series gaan door in februari

KRO-NCRV Crime: Close to Me – aflevering 5 & 6

Een jaar voor Jo's val van de trap bevindt Robs bedrijf zich in zwaar weer. Om het hoofd boven water te houden, ziet hij zich genoodzaakt onorthodoxe maatregelen te nemen. Ondertussen komt Jo's dochter thuis met haar vriend, die bepaald geen blad voor de mond neemt. Rob werkt zich op meerdere manieren stevig in de nesten.

Crime: Close to Me (aflv 5), vrijdag 4 februari om 23.00 uur op NPO 2.
Crime: Close to Me (aflv 6), vrijdag 11 februari om 23.00 uur op NPO 2.

KRO-NCRV: Angela Black – aflevering 6/6

Angela gaat op zoek naar bewijs van wat Olivier en Theo haar hebben aangedaan. Ze weet dat ze het heft in eigen hand moet nemen en stelt een gevaarlijk plan in werking. Daarmee leert ze een nieuwe kant van zichzelf kennen, maar zet ze ook alles op het spel om zichzelf en haar kinderen tegen Olivier te beschermen.

Crime: Angela Black, zaterdag 5 februari om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

KRO-NCRV Crime: Pørni – aflevering 6/6: You”ll never walk alone

Pørni stuurt Bjørnar per ongeluk een verkeerde sms, waarna hij haar de liefde verklaart. Hanna besluit dat ze bij haar vader wil gaan wonen, maar Pørni is bang dat ze door hem teleurgesteld zal worden. Ondertussen moet Pørni een solo overnemen op het voorjaarsconcert en heeft Leo zijn confirmatie, waar zijn moeder Anne de grote afwezige is.

Crime: Pørni, zondag 6 februari om 23.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.