Dit zijn de kandidaten in de finaleweek van De slimste mens

Maandag begint de finaleweek. We hebben weer ijzersterke kandidaten gezien en deze vijf mogen terugkomen. Wie neemt uiteindelijk de trofee mee naar huis?

Maandag: Zohair El Yassini

Maandag zien we VVD-kamerlid Zohair El Yassini terug. Een moment om naar uit te kijken, want hij beloofde een dansje te doen als hij de finaleweek zou halen. Met vijf afleveringen en twee keer dagwinst is hem dat gelukt.

Dinsdag: Loes Reijmer

Journalist Loes Reijmer mag zich dinsdag weer laten zien in de finaleweek van De slimste mens. Ze overleefde zes afleveringen en werd één keer dagwinnaar. Hoe gaat ze het dinsdag doen?

Woensdag: Bram Douwes

Woensdag mag PowNed verslaggever Bram Douwes plaatsnemen in de stoel. Hij was de eerste die dit seizoen de zeven afleveringen volmaakte. Daarnaast pakte hij drie keer de dagwinst. De Groninger zal er alles aan doen om zichzelf tot slimste mens te kronen.

Donderdag: Joost Oomen

Schrijver, dichter en theatermaker Joost Oomen komt donderdag terug in De slimste mens. Het quiz-talent lijkt in de familie te zitten: Joost is de neef van Astrid Kersseboom, die in de zomer van 2020 De slimste werd.

Vrijdag: Lisa Loeb

Cabaretier Lisa Loeb is de koploper van het klassement van dit jaar. Met zeven afleveringen en vijf keer dagwinnaar mag zij vrijdag in de finale-aflevering terugkomen. In aflevering 18 beloofde ze een finalelied te maken én te zingen in de finale, als ze deze zou halen. We kijken ernaar uit, Lisa!