Firoza Mulahella start in november 2022 aan haar traineeship op de afdeling Jeugd. Dit is de eerste van de drie redacties waar zij aan de slag gaat. Waarom koos zij voor de KRO-NCRV en hoe ziet haar traineetraject eruit? Lees hier Firoza's ervaringen tot nu toe!

Mijn vrienden zouden me zo beschrijven…

Kleurrijk, creatief, klein en veel niche internetkennis.

Dit is waarom ik voor KRO-NCRV heb gekozen…

Ik heb specifiek voor het Mediapooltraject gekozen! Aan de hand van dit traject leer ik de KRO-NCRV beter kennen. Ik vind het hier heel fijn en prettig, maar mijn keuze kwam echt door het aanbod van het Mediapooltraject.

Dit is Firoza

Leeftijd: 26
Geboorteplaats: Arnhem (woehoee)
Hobby’s: Vintage shoppen en feestjes pakken

Firoza
Zo ziet mijn traineetraject eruit…

Ik ben begin november 2022 gestart bij de afdeling Jeugd. Mijn eerste programma is Hands Up seizoen 2, als het seizoen erop zit ga ik door naar de Zapp Awards. Na de eerste maanden bij Jeugd, ga ik 4 maanden naar een plek die buiten mijn comfortzone ligt. Het is nog niet zeker waar ik dan terecht kom.

‘Beginnersfouten’ horen erbij, dit was de mijne… 

Ik ben nog niet keihard op mijn bek gegaan, in mijn eerste maanden zit ik eigenlijk enorm op mijn plek. Ik ga tijdens mijn uitdagingsperiode vast een paar keer neer hoor! Ik zal doorgeven dat deze pagina bijgewerkt moet worden wanneer het zover is.

Na dit jaar heb ik dit bereikt…

Ik wil programmamaker worden! Aan het eind van dit jaar ben ik super allrounder en mega redacteur, maar ook klaar om zelf programma’s te pitchen.