De radiopresentatoren van KRO-NCRV komen met het initiatief Lief gebaar in actie voor mensen in armoede in Nederland. Wanneer kosten voor energie, eten en het dagelijkse leven oplopen, is er simpelweg geen geld meer om iets leuks te doen ter ontspanning. Zoals het maken van muziek.

Daarom maakte Floris Molenaar iemand blij met een gitaarles. In samenwerking met Jimmy's en samen met de band Orange Skyline hebben Jasper en Niels muziek gemaakt. Want wat is nou een betere manier om je verhaal te delen dan via muziek? Bekijk hieronder de gitaarles en het mooie gesprek tussen Floris en Jasper.

Floris Molenaar
3 min 50 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Jimmy's

Jimmy’s is een talentenbroedplaats en als het nodig is een makkelijke stap naar hulp. Dankzij Jimmy’s krijgen jongeren een beter netwerk, meer zelfvertrouwen, grotere zelfredzaamheid & een grotere kans op werk. Jimmy’s is er voor alle jongeren tussen de 12 en 27 jaar en actief in steeds meer gemeentes.

Jimmy's logo

Wil jij ook graag iets doen voor een ander?

Maak een Lief gebaar 

KRO-NCRV Lief gebaar

Floris is elke dinsdag en woensdag van 01:00 tot 04:00 uur te beluisteren op 3FM. Op 9, 10 en 23 mei staat het programma in teken van Lief gebaar