Jasper Demollin

Jasper Demollin is onder andere bekend van de KRO-NCRV programma's FOMO show en Streetlab.

Jasper begon op hele jonge leeftijd met theater. Zo werd hij in de peuterklas bij het liedje ‘Er zat een klein zigeunermeisje, huilend op een steen’ altijd naar voren gevraagd omdat hij dit zo realistisch kon vertolken. Naast acteren en televisie maakt Jasper ook muziek. Samen met Daan Boom zit hij in de Tante Joke Karaoke Band. Hiermee spelen zij door het land op verschillende poppodia onder het motto ‘jij zingt, wij spelen’. Sinds 2022 is Jasper te horen in de podcast: De Stijn, Tobi en Jeppe Show. 

In 2011 begon Jasper aan de filmacteurs opleiding FAAAM in Amsterdam, waar hij in 2014 afstudeerde. Hij speelde onder andere in de film Ikjijhijzij van Kaj Driessen, de HKU afstudeerfilm Klootzakken en hij had een gastrol in de AVROTROS serie Flikken Maastricht. Ondertussen was hij in 2013 samen met zijn middelbare schoolvrienden Daan Boom, Stijn van Vliet en Tim Senders het collectief 'Klapstoel' begonnen met het doel theater, film en televisie te maken. In de zomer van 2013 maakten zij het televisieprogramma Zo voor Veronica. Hierin gaven ze op diverse manieren een ludieke twist aan dagelijkse saaie situaties.

Deze jonge makers zorgen voor veel opschudding in het televisielandschap. Bij KRO-NCRV maakten zij het programma Streetlab. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Naast tv bereiken de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun tweede seizoen behalen zij een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring.