Thomas Cammaert

Thomas Cammaert is een van de vaste gezichten van Zin in morgen, het tv-programma vol inspiratie, bezieling en levenslust.

Thomas Cammaert is acteur en presentator en schitterde afgelopen jaar als Petrus in KRO-NCRV’s The Passion. Nadat hij zich daarna voor het programma Kloostergasten samen met zes bekende Nederlanders onderdompelde in het kloosterleven, was de presentatie van Zin in morgen vervolgens een logische stap. Thomas: 'Ik ben altijd al geïntrigeerd geweest door spiritualiteit en zingeving. Vooral tijdens de pandemie heb ik gevoeld dat het me enorm hielp om op een andere manier naar het even te kijken. Als mens moeten we het allemaal maar een beetje zelf uitvogelen, hoe mooi is het dat ik nu op pad mag gaan om mensen te vinden die mij en de kijker inspireren?'

Thomas werd in 1984 geboren in Bornem, België. Op zijn achttiende verhuisde hij naar Amsterdam, om daar de opleiding aan de toneelschool te doen. Sindsdien speelde hij in vele toneelstukken, tv-series en films. In 2017 was hij de mol in het 17e seizoen van Wie is de Mol?.