In het familie-epos De droom van de jeugd is deze week weer genoeg drama te zien. Het is 1985 en we maken kennis met de volwassen versies van de personages. Let op: spoiler alert!

Carla en Suus 

Carla heeft inmiddels een eigen advocatencollectief opgericht. Ze krijgt een tragisch ongeluk dat grote gevolgen heeft voor haar en haar relatie met Alex. Het ongeluk is voor iedereen om haar heen moeilijk te verkroppen, ook voor haar zus Suus. Suus werkt in een asielzoekerscentrum en raakt bevriend met een van de vluchtelingen.

Tamar van den Dop als Carla in De droom van de jeugd
Maria Kraakman als Suus in De droom van de jeugd

Max en Frans

Wanneer Max de fotograaf Hans weer tegenkomt, moet hij vechten tegen zijn liefde voor hem. Frans is actief in de kraakbeweging en ontmoet daar Marina. Hij is op slag verliefd, maar het noodlot slaat toe.

Roeland Fernhout als Hans in De droom van de jeugd
Lina Heijmans als Marina in De droom van de jeugd
Tamar van den Dop als Carla in De droom van de jeugd

De droom van de jeugd

De droom van de jeugd is een meeslepend familie-epos over een doodgewoon Nederlands gezin, waarin een ongewoon groot geheim als vergif door de verschillende generaties heen sijpelt.Vanaf de tumultueuze jaren zestig tot aan het heden zijn we er getuige van hoe grillig en onvoorspelbaar het leven zich aan de familie Wander voltrekt.

Klik hier