Wie we zijn

Voor de wereld van morgen

Onze programma’s geven je een andere kijk op de wereld of op jezelf. Programma’s die ertoe doen, die je laten nadenken, je inspireren of je prikkelen. En vooral: programma's die je aanzetten tot handelen. Met zo’n 60 presentatoren maken we dagelijks mooie en aansprekende programma’s op radio, tv en online. Met nieuws, achtergronden, inspirerende verhalen, openhartige interviews en (online) events. Wij zijn er voor jou. Want samen met jou geven we richting aan de wereld van morgen. Dus: blijf je aan de zijlijn staan, of steek je de handen uit de mouwen?

Voor wie je bent

Zijn wie je bent, betekent voor ons dat we programma’s maken voor en over iedereen. Welke achtergrond je ook hebt, van wie je houdt, wat je stemt, wat je vindt of gelooft, wij kijken naar je om.

Wij hebben onze wortels in de christelijke traditie. De kern van deze traditie - geloof, hoop en liefde - is voor ons de basis in de maatschappij van nu. In alles wat we doen vertalen we dat naar thema’s die bij deze tijd passen. Wij willen met onze programma’s op radio, tv en online, en alles wat we nog meer doen, de wereld rechtvaardiger, gelijkwaardiger en mooier maken. Samen met jou!

 

Sluit je aan bij KRO-NCRV!

Wil je ook graag naar programma's zoals Boer zoekt vrouw en Keuringsdienst van waarde blijven kijken?

Ik sluit me aan

Op de hoogte blijven? Elke week onze nieuwsbrief

met de nieuwste programma's, beste podcasts, acties en meer!