Persbericht

BinnensteBuiten: exotisch wonen, Ramons roze koek en opknap-voortuin Eindhoven

Datum: 25 apr 2019 om 18:45

Expats Sabrina en Marcel ruilen in 2013 de jungle van Azië om voor een architectonische woning in Breda. Ook al zijn ze al eigenaar van dit huis voordat ze vertrekken naar het buitenland, wanneer ze terugkomen is het een perfect moment voor een kleine facelift. Zo hebben ze bijvoorbeeld de lichtstraat in de woonkeuken, die nu als extra woonkamer in de zomer fungeert. Hun huis staat vol met de prachtigste souvenirs, afkomstig uit verschillende landen.

En Maartje en Maikel zijn vorig jaar samen gaan wonen in Eindhoven. Het huis hebben ze met een verbouwing van de keuken en woonkamer helemaal opgeknapt maar met de tuin is in de tussentijd niets gebeurd… Het is niet meer dan een grasmat met een bloembak erop. Hoog tijd om daar verandering in aan te brengen! Gelukkig weet tuinexpert Martin daar wel raad mee. De wens van het stel is simpel; meer groen.

En Ramon maakt roze koeken. Het houdt niet op met deze chef-kok, hij weet steeds weer iets te verzinnen wat je persé thuis wil maken. En omdat het de donderdag voor Koningsdag is, heeft Ramon er nog een tip bij om de roze koeken oranje te maken. Alleen: zijn het dan nog roze koeken?

BinnensteBuiten, donderdag 25 april om 18.45 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Meer informatie

Matthijs de Bruijn

Programma

BinnensteBuiten

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880