Het negende seizoen van BinnensteBuiten is in volle gang. Naast de vertrouwde rubrieken, komt het duurzame lifestyleprogramma van KRO-NCRV binnenkort met twee culinaire miniseries. In BinnensteBuiten kookt met politici kookt chef-kok Ramon Brugman de lievelings- of familierecepten van en met verschillende politieke hoofdrolspelers. In alweer het derde seizoen van Alain ziet sterren gaat culinair expert Alain Caron in gesprek met de beste sterrenchefs van eigen bodem. BinnensteBuiten is elke werkdag om 19.10 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2.

De culinaire mens achter de politicus 
In aanloop naar de verkiezingen gaat BinnensteBuiten chef-kok Ramon Brugman op zoek naar de culinaire mens achter de politicus. Hij duikt de keuken in met Rob Jetten, Joost Eerdmans, Jesse Klaver, Dilan Yeşilgöz-Zegerius, Henri Bontenbal en Lilian Marijnissen. Wat aten ze vroeger thuis? Lukt het om gezond te eten met zo’n druk en onregelmatig leven? Wat zijn hun guilty pleasures op eetgebied? Maar ook: welke politicus is dj bij Tweede Kamer-feestjes, wiens oma maakte de lekkerste hete bliksem en wie wil er ooit nog een eigen strandtent beginnen? De miniserie is vanaf 6 november te zien in KRO-NCRV’s BinnensteBuiten

In gesprek met beste sterrenchefs van eigen bodem 
Ook dit seizoen gaat Alain Caron in de miniserie  Alain ziet sterren langs bij verschillende toonaangevende chefs. Hij bespreekt wat hun visie is, waar ze hun inspiratie vandaan halen en hoe zij de toekomst zien. Hij kookt op grote hoogte met SVH Meesterkok Angélique Schmeinck, duikt de kroeg in met BinnensteBuiten-collega en sterrenchef  Leon Mazairac en gaat langs bij tweesterrenchef Dick Middelweerd om samen met zijn zoon over de toekomst te bomen. Hij sluit hij de serie af met Jeroen en Sanne Achtien in Zeeland, die de eer van een restaurant met drie sterren hoog moeten houden. De miniserie is vanaf 20 oktober te zien in BinnensteBuiten.

BinnensteBuiten, elke werkdag om 19.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2

Meer informatie

Irene van Noort
Algemene persvoorlichting

Programma

BinnensteBuiten

Presentatoren

Ramon Brugman
Alain Caron

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880