Persbericht

KRO-NCRV’s podcastserie Sanders wandeling: op pad met Leontien van Moorsel

Datum: 1 nov 2021 om 09:00

Nieuwe serie podcasts

Sander de Kramer wandelt ook dit najaar verder door Nederland. In de KRO-NCRV podcastserie Sanders Wandeling staan de komende weken zes etappes op het programma, van Barendrecht via Roermond naar Houthem-Sint Gerlach. Zijn eerste wandelmaatje deze herfst is oud-wielerkampioen Leontien van Moorsel.

In ons land zijn er talloze mogelijkheden om als pelgrim op pad te gaan. Even tussendoor of juist met een doel. Bekende en minder bekende Nederlanders gaan met Sander op pad en in de gesprekken die volgen, maakt hij kennis met - soms ingrijpende - gebeurtenissen in het leven. Met welk doel zijn mensen onderweg en wat is van invloed op hun levenspad?

In etappe 7 trekt Leontien van Moorsel een paar kilometer met Sander op. 'Tinus' reeg als wielrenner succes aan succes, haar erelijst is enorm. Maar ondertussen moest ze luisteren naar een stemmetje in haar hoofd, een eetstoornis die haar op de rand van de dood bracht. Nu zet Leontien zich in om anderen met zo'n ziekte op de been te helpen via haar Leontienhuis. Een intense, maar ook vrolijke wandeling langs de Oude Maas bij Barendrecht.

Sanders wandeling is te vinden via de bekende podcastapps en op www.nporadio5.nl

 

Meer informatie

Joke van Rosmalen
Algemene persvoorlichting
Anusha Bruitzman

Programma

Sanders Wandeling
Zin in weekend!

Presentator

Sander de Kramer

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880