Ga je voor een grote groep koken of maak je graag iets lekkers voor meerdere dagen? Dan is een heerlijke lasagne altijd een goed idee. Met deze vier variaties van de BinnensteBuiten chef-koks kook je voordelig, verrassend én seizoensgebonden.
Lasagne van pompoenbladen
Met dit lasagne recept gaat Sharon de Miranda op de Italiaanse tour. Ze maakt een variant met gehakt, groenten en tomatensaus. In plaats van gewone lasagnebladen maakt ze bladen van pompoen. De lasagne smaakt nóg lekkerder de dag erna! Tip: deze lasagne kun je ook maken met vegetarisch gehakt.
Chef-kok Ramon Brugman creëert een lekkere snelle maaltijd: lasagne met spinazie en zalm. En daar maakt hij nog een salade bij van bleekselderij met gorgonzola en appel. Met recht comfort food.
Vegetarische lasagne met groenten, feta en mozzarella
Chef-kok Sharon de Miranda maakt één van haar favoriete ovenschotels: vegetarische lasagne voor zes personen, met veel verse groenten, feta en buffelmozzarella. Top ook om in te vriezen als je over hebt.
Chef-kok Ramon Brugman maakt een klassiek ovengerecht, maar dan nét even anders: ham-witlofrolletjes van lasagnebladen met bechamelsaus en krokante gedroogde ham. Prachtig als je dinergasten in huis hebt. Eet je geen vlees? Wees dan creatief met bijvoorbeeld vis, spinazie of pompoen.