Dit zie je bij KRO-NCRV Crime in december

Deze spannende series hebben we in december voor je klaarstaan bij KRO-NCRV Crime!

Karen Pirie
Helsinki Syndrome

Nieuw!

Karen Pirie (S1) - aflevering 1 t/m 3

In 1996 wordt Rosie Duff dood aangetroffen door drie dronken studenten. De dader zou een van de studenten kunnen zijn, maar er is te weinig bewijs. Bijna 25 jaar later gaat brigadier Karen Pirie de zaak opnieuw onderzoeken naar aanleiding van een spraakmakende misdaadpodcast over dit onderwerp.

Crime: Karen Pirie, zaterdag 3 december om 23.18 uur en 10 en 17 december om 22.50 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Karen Pirie

Deze series gaan door in december!

Our House (S1) - aflevering 2 t/m 4

Fi probeert te bewijzen dat het huis nog steeds op haar naam staat en erachter te komen waar Bram zich bevindt. Bram worstelt ondertussen met een groot schuldgevoel over wat er is gebeurd en besluit zijn zorgen te verdrinken. In het café ontmoet hij Wendy en hij gaat met haar mee naar huis. Wendy is echter heel wat meer met hem van plan dan alleen een onenightstand.

Crime: Our House, vrijdag 2, 9 en 16 december om 23.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

 

Helsinki Syndrome (S1) - dubbelaflevering 3 t/m 8

Onderzoeksjournalist Hanna Raivio is in de rechtbankdocumenten op bijzonder bewijs gestuit, maar het is nog niet genoeg om erover te kunnen schrijven. Gijzelnemer Elias Karo schakelt de sociale media in om meer verklaringen van mensen met schulden te verzamelen. Ondertussen ontdekt onderhandelaar Jarmo Kiiski dat het leven van journalist Harri Gustafsson in gevaar is.

Crime: Helsinki Syndrome, zaterdag 3, 10 en 24 december om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Our House
Helsinki Syndrome

Deze series worden herhaald in december!

Angela Black (S1) - aflevering 3 t/m 6

Nu Angela heeft ingestemd met het gevaarlijke plan van Ed, moet ze het nog ten uitvoer brengen. Ze weet niet of ze daartoe in staat zal zijn, maar wel dat ze alles zal doen om zichzelf en haar kinderen te beschermen. Ten einde raad maakt Angela zich klaar voor een avond die haar voorgoed van haar echtgenoot moet verlossen.

Crime: Angela Black, donderdag 1 december om 23.40 uur, donderdag 8 december om 23.50 uur, donderdag 15 december om 22.50 uur en donderdag 22 december om 22.40 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

 

Midsomer Murders (S21) - aflevering 1 t/m 4

Rechercheur Barnaby krijgt  tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante façade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

Crime: Midsomer Murders, dinsdag 27 december om 23.50 uur, woensdag 28 december om 24.10 uur, donderdag 29 december om 24.05 uur en vrijdag 30 december om 23.55 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Angela Black
Midsomer Murders detectives