De populaire KRO-NCRV serie Swanenburg keert deze kerst terug met een tweede seizoen. In dit spannende vervolg probeert de familie Praal de draad weer op te pakken na de dood van vader Jack. 

Familie boven alles

Tijdens een warm en gezellig kerstfeest ontvangt de familie Praal een schokkend bericht, waardoor alles op scherp komt te staan. Een goed bewaard geheim maakt een einde aan het vertrouwen in elkaar. 'Familie boven alles', is het motto van Caroline Praal. Hoe ver gaat zij hierin?

Tom Waes aan de slag voor KRO-NCRV

Presentator/acteur Tom Waes aan de slag bij KRO-NCRV

Vorig seizoen

In het vorige seizoen werd de familie Praal meegezogen in een web van intriges en verraad, nadat jongste zoon Dirk in verband werd gebracht met de dood van een vrouw. In de zoektocht naar de waarheid bleken de kaarten volledig anders geschud, met de dood van Jack tot gevolg. Desondanks lukt het de familie de gelederen weer te sluiten. 

Cast seizoen 2

De vertrouwde gezichten van de familie Praal worden opnieuw vertolkt door Tine Joustra (moeder Caroline Praal), Frederik Brom (oudste zoon Benno Praal), Sanne Langelaar (dochter Iris Praal), Jan-Paul Buijs (zoon Dirk Praal) en Ella-June Henrard (jongste dochter Eva Praal). En de kleinkinderen: Jannell Gersie (Mick), Jahleesa Soesman (Maan) en Richelle Plantinga (Coco). Ook Joren Seldeslachts maakt weer zijn opwachting als de crimineel Victor.

Het tweede seizoen van Swanenburg is van 25 december t/m 5 januari elke doordeweekse dag te zien rond 21.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 en NPO Start. De volledige serie staat vanaf 25 december op NPO Plus.