Voor een veilig verloop van het evenement is een groot deel van Zeist in aanloop naar en op 28 maart afgesloten voor verkeer. Daarom vragen we bezoekers van The Passion zo veel mogelijk gebruik te maken het openbaar vervoer en de P&R bij station Driebergen-Zeist.

Praktische informatie

  • Komt u met het openbaar vervoer? Bekijk dan de reisplanner op 9292 OV of de NS reisplanner voor actuele reisinformatie. 
  • Komt u met de fiets? Dan kunt u deze parkeren in de tijdelijke fietsenstalling aan de Kerkweg (parkeerterrein).
  • Komt u met de auto? Dan kunt u het beste parkeren in de parkeergarage P+R Driebergen Zeist. Vanaf hier rijden de gratis pendelbussen richting het centrum van Zeist. 

Bussen naar het centrum
Er rijden gratis pendelbussen vanaf station Driebergen-Zeist richting het centrum van Zeist. Deze rijden tussen 17.00 tot 23.30 uur. Vanaf de uitstaphalte wordt de looproute naar het terrein van The Passion met borden aangegeven.

Parkeren
Parkeren is mogelijk bij Q-Park P+R Driebergen–Zeist. Er zijn MIVA-plekken aanwezig.

Onderstaande parkeergelegenheden in het centrum van Zeist blijven toegankelijk. Door het evenement en de daarvoor diverse omleidingen kan het echter erg druk zijn in het centrum van Zeist en in deze parkeergelegenheden. 

In alle onderstaande parkeergarages zijn (beperkt) MIVA-plekken aanwezig. 

  • P-Garage Steynlaan (Jumbo), Antonlaan t.h.v. 584
  • P-terrein Eerste Hogeweg, 1e Hogeweg - Voorheuvel
  • P-garage Emmaplein, Meester de Klerkstraat / 1e Hogeweg

Let op: Parkeergarage FIGIParkeergarage Gemeentehuis en de parkeerplaats aan de Brouwerij 8 zijn niet toegankelijk voor bezoekers.