Het verhaal van Dennis in de laatste aflevering van Serenade van Stef

Na zijn scheiding zakte alle grond onder de voeten van Dennis weg. In een nieuwe aflevering van Serenade van Stef vertelt Dennis aan Stef Bos hoe hij zijn leven weer oppakte.

Toen het huwelijk van Dennis stukliep, zakte alle grond onder zijn voeten weg: hij werd dakloos, kreeg schulden en voelde zich eenzaam. Uiteindelijk vindt hij tijdelijk onderkomen op een camping en brengt de koude winter door in een tochtige caravan.

Serenade van stef
Serenade van stef

Vanwege de vechtscheiding die volgde, verloor hij het contact met zijn vier kinderen. Dat gaf hem een grote klap. Het ging zelfs zo ver dat hij het leven niet meer zag zitten.

Na een halfjaar thuisloos geweest te zijn, vindt Dennis een nieuwe plek om te wonen. Hierdoor kan hij zijn leven weer oppakken. Zijn leven krijgt weer kleur en hij vindt een nieuwe passie: het vervoeren van spullen uit de kringloopwinkel.

Serenade van stef
Serenade van stef

In een nieuwe aflevering van Serenade van Stef schrijft Stef een persoonlijke serenade die Dennis kracht geeft voor zijn nieuwe start.

Beluister hier de serenade voor Dennis:

Over Kansfonds

Serenade van Stef wordt gemaakt in samenwerking met Kansfonds. Kansfonds richt zich op de meest kwetsbare mensen in onze samenleving en helpt waar niemand anders dat doet of durft. Ze steunen lokale initiatieven, bieden een vangnet en zoeken een oplossing voor de oorzaken die de problemen in stand houden. Belangrijke aandachtsgebieden zijn de zorg voor dak- en thuisloze jongeren en steun aan inloophuizen.

Kijk hier voor meer informatie