We zijn 43 jaar verder, maar dat weerhoudt icoon Dolly Parton om haar beloftes na te komen. Speciaal voor de verjaardag van haar man Carl Thomas Dean maakt ze een vernieuwde versie van de Playboy-cover uit 1978. En dat doet ze met flair, wat ons betreft.

Surprise! Dolly Parton maakt replica van Playboy-cover uit 1978

De Amerikaanse ster grapte eerder al dat ze op haar 75ste opnieuw zou poseren voor de Playboy. Inmiddels is Parton vijfenzeventig en wordt het papieren tijdschrift niet meer afgedrukt, maar dat heeft de plannen niet in de weg gestaan. Geen magazine-cover dus, maar wél een video op socialmedia waarbij de zwarte bustier, vlinderdas en konijnenoren uit de kast zijn getrokken.

 

Toen Parton in '78 op de cover van het erotische blad poseerde was ze de eerste vrouwelijke countryzangeres die dat deed. Geen naaktshoot, maar volgens de HuffingtonPost wel een riskante zet. En zelfs met de leeftijd die ze nu heeft, is Parton niet bang om zichzelf te laten zien. 

En haar man? Die heeft daar geen enkel probleem mee. "Hij vindt mij na 57 jaar nog steeds een hot chick", aldus Parton. In de video op haar Instagram kunnen we meegenieten van het moment waarop manlief Dean een kopie van de originele Playboy-cover in ontvangst neemt mét daarbij de replica uit 2021. Suprise, surprise!

En het is nog niet voorbij met de faam rondom de negenvoudig Grammy-winnares. Fans kunnen hun hart ophalen, want op 27 juli brengt de zangeres haar nieuwe single Sent From Above uit. Ben jij er klaar voor?