Youssef Akdim start in het najaar van 2022 aan zijn traineeship als Online Content Specialist Food. Dit is de eerste van de drie redacties waar hij aan de slag gaat. Wat wil hij bereiken en hoe ziet zijn traineetraject eruit? Lees hier de ervaringen van Youssef tot nu toe!

Mijn vrienden zouden me zo beschrijven…

Behulpzaam, gedreven, eigenwijs en assertief.

Dit is waarom ik voor KRO-NCRV heb gekozen…

Ik kan mij goed vinden in de missie van KRO-NCRV om samen de wereld eerlijker, groener en liever te maken. We moeten het met elkaar doen. Niets lijkt mij waardevoller dan samen het verschil maken.

Dit is Youssef

Leeftijd: 25
Geboorteplaats: Smallingerland
Hobby’s: Koken, reizen en true crime documentaires kijken

Youssef
Zo ziet mijn traineetraject eruit…

Iedere vier maanden rouleer ik van afdeling en ga ik een nieuw avontuur aan. Ik ben in 2022 begonnen als Online Content Specialist Food en heb met veel plezier bijgedragen aan ons katern Eerlijker eten. Hier zetten wij ons in om meer bewustzijn te creëren over hoe we omgaan met ons eten, hoe wij zo min mogelijk eten kunnen verspillen en nemen wij je graag mee door de hele voedselketen om zo samen te ontdekken waar het eerlijker kan. Binnenkort start ik bij de afdeling Documentaire en ga ik mij bezighouden met journalistieke documentaires. Ontzettend boeiend en uitdagend, ik heb er zin in!

‘Beginnersfouten’ horen erbij, dit was de mijne… 

Ik was mijn toegangspas vergeten op mijn eerste werkdag.

Na dit jaar heb ik dit bereikt…

Na een jaar ben ik onmisbaar voor KRO-NCRV en is KRO-NCRV onmisbaar voor mij. Ik denk dat wij elkaar veel te bieden hebben en kijk graag uit naar een duurzame samenwerking om zo samen de wereld eerlijker, groener en liever te maken.

Een greep uit het werk van Youssef: