Youssef Akdim begon in het najaar van 2022 aan zijn traineeship als Online Content Specialist Food. Dit was de eerste van de drie redacties waar hij aan de slag is gegaan. Wat wil hij bereiken en hoe ziet zijn traineetraject eruit? Lees hier de ervaringen van Youssef tot nu toe! 

Mijn vrienden zouden me zo beschrijven…

Behulpzaam, gedreven, eigenwijs en assertief. Ik ga altijd recht op mijn doel af. En daarnaast ben ik natuurlijk ook beregezellig!

Dit is waarom ik voor KRO-NCRV heb gekozen…

Ik kan mij goed vinden in de missie van KRO-NCRV om samen de wereld eerlijker, groener en liever te maken. We moeten het met elkaar doen. Niets lijkt mij waardevoller dan samen het verschil maken.

Dit is Youssef

Leeftijd: 25
Geboorteplaats: Smallingerland
Hobby’s: Koken, reizen en true crime documentaires kijken

Youssef
Zo ziet mijn traineetraject eruit…

Iedere vier maanden rouleer ik van afdeling en ga ik een nieuw avontuur aan. Ik ben in 2022 begonnen als Online Content Specialist Food. Hier heb ik met veel plezier bijgedragen aan ons katern ‘Eerlijker eten’. Middels dit katern willen wij meer bewustzijn creëren over hoe we met ons eten omgaan én hoe wij dit op een eerlijke manier kunnen doen. Momenteel werk ik als researcher voor onze journalistieke documentaireseries. Tot dusver is het ontzettend boeiend en uitdagend. 

‘Beginnersfouten’ horen erbij, dit was de mijne… 

Ik was mijn toegangspas vergeten op mijn eerste werkdag. Gelukkig heb ik geweldige collega’s die maar al te graag de deur voor mij wilden openen. 

Dit heb ik na mijn traineeship bereikt...    

Ik hoop dat ik na een jaar onmisbaar ben voor KRO-NCRV en dat mijn inzet en prestaties worden gewaardeerd. Ik denk dat wij elkaar veel te bieden hebben en kijk  uit naar een duurzame samenwerking om zo voor een lange tijd samen de wereld eerlijker, groener en liever te maken. 

Zo heb ik mijn traject ervaren…  

Ik vind het heel waardevol dat je op een laagdrempelige manier op verschillende afdelingen kunt werken. Hierdoor kun je ontdekken wat echt bij je past.  

Een greep uit het werk van Youssef: