In de eerste uitzendweek zagen we hoe de familie Zeldenrust een groot deel van de zomer doorbracht op het schip en de trouwdag van Jantina en Jozua feestelijk werd gevierd. In de tweede week maakt de familie de tuin winterklaar en bereiden ze zich voor op de feestdagen. Lees snel verder!

Aflevering 6

Het is een hectische dag met meerdere verplichtingen. Voor Jantina een pittige klus, want Jozua vaart de komende tijd weer op het schip. De familie viert de verjaardag van dochter Jaïra en een aantal kids moeten naar voetbal. 

Aflevering 6 zie je op 2 januari om 19.05 uur op NPO 1
 

Aflevering 7

Het is weer tijd voor de jaarlijkse ‘kleding-uitzoek-dag’. Jantina gaat door alle bakken met kleding van de kinderen om te kijken wat er weg kan en wat een ander in het gezin nog wel kan dragen. Maar of het ook de smaak is van de kinderen moet nog blijken.. 

Aflevering 7 zie je op 3 januari om 19.05 uur op NPO 1

Meer van de familie Zeldenrust

Aflevering 8

De tuin van de familie Zeldenrust staat vandaag op het programma om aangepakt te worden voor de winter. Jozua is degene die de leiding neemt en krijgt gelukkig wat hulp van zijn kinderen. Zoon Jesse heeft een belangrijke open dag. Hij moet een keuze gaan maken voor een middelbare school en neemt zijn moeder mee. Zij heeft op dezelfde school gezeten en er komen allemaal herinneringen naar boven.  

Aflevering 8 zie je op 4 januari om 19.05 uur op NPO 1
 

Aflevering 9

In Werkendam is de dag eindelijk aangebroken, voor alle Zeldenrust kinderen, dat de goedheiligman weer in het land is. Dit kan bij dit Brabantse gezin niet zomaar voorbij gaan. Er wordt heel wat lekkers gemaakt in teken van de Sint. En... ze mogen hun schoentje zetten!  

Aflevering 9 zie je op 5 januari om 19.05 uur op NPO 1
 

Aflevering 10

In Werkendam staat er iets belangrijks op het programma. De familie maakt al jaren de mooiste kerstkaarten waar het hele gezin op te zien is. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde. En dan staat er ook nog een koorrepetitie van Jesse op het programma. Kan iedereen relaxed aan het diner verschijnen?  

Aflevering 10 zie je op 7 januari om 19.05 uur op NPO 1

Bekijk ook de verhaallijnen van de andere gezinnen