Stefan Stasse geeft ruim 400 bomen weg op NPO Radio 5

Luister jij weleens naar Goudmijn? Presentator Stefan Stasse geeft in dit Radio 5-programma wekelijks bomen weg aan luisteraars. Ook jij maakt kans om niet één, maar twee bomen te winnen; één voor jezelf en één om weg te geven! Meedoen? Lees snel verder om te weten hoe. 

Hoe werkt het?

In het programma, dat elke zondag tussen 14.00 en 16.00 uur te horen is, kunnen luisteraars wekelijks muziek aanvragen. Hierbij hebben ze de mogelijkheid om een herinnering aan het nummer in te sturen. Het mooiste, grappigste of meest ontroerende verhaal wint het boomcertificaat. ‘Zodat de muziek van jouw aanvraag zal klinken in het eeuwig zingend woud.’ 

400 bomen

Voor de bomenactie werkt Goudmijn samen met Trees For All, een stichting die zich inzet voor het planten van bomen in Nederland en het buitenland. Dankzij deze actie zijn er in vier jaar tijd al 400 bomen geplant; de ene helft in Nederland en de andere helft in Borneo. Ga jij ook een poging wagen?

Luister elke zondag tussen 14.00 en 16.00 uur naar Goudmijn op NPO Radio 5 en stuur je verzoeknummer en herinnering in via het onderstaande formulier.
 

Doe mee!

Alles weten over de herkomst van je eten, groene keuzes en recepten?

Schrijf je dan in voor de Groener eten & leven nieuwsbrief!

keuringsdienst_van_waarde_2023_persfoto_groep_door_stijn_ghijsen.jpg