De Keuringsdienst van Waarde duikt in een speciaal vierluik in de toekomst van ons eten. Hoe gaan we zorgen dat er genoeg voedsel is voor de alsmaar groeiende wereldbevolking?

Het eten van morgen: vis

Hebben we in de toekomst nog wel vissers nodig? Steeds meer vis in de winkels komt niet uit de wilde zee maar uit een afgesloten kwekerij. Willen we meer vis produceren, dan zullen we meer moeten gaan kweken. Op land of in afgesloten netten in zee. Maar het probleem is dat veel kweekvis nog grootgebracht wordt met wilde vis uit zee. Hoe zet je een vis op een vegetarisch dieet?

Keuringsdienst van Waarde food: Het eten van morgen, donderdag 2 juni om 20.25 uur op NPO 3

 

Meer informatie

Programma

Keuringsdienst van waarde

Persvoorlichting

Eva Reitsma

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880