Sofie van den Enk versterkt team KRO’s Keuringsdienst van Waarde

Datum: 12 mrt 2015 om 20:30

Vanaf donderdag 12 maart (20.30 uur, NPO 3) start er weer een nieuw seizoen van KRO’s Keuringsdienst van Waarde. Het keuringsteam, dat bestaat uit Marijn Frank, Teun van de Keuken, Ajouad El Miloudi en Ersin Kris, wordt dit seizoen versterkt door radio en televisie presentatrice Sofie van den Enk.

Sofie van den Enk: "Ik vind het geweldig om voor de Keuringsdienst aan de slag te gaan. Het programma bestaat al meer dan 10 jaar en met meer dan 200 afleveringen en originele onderzoeksjournalistiek is het echt een instituut te noemen. De combinatie van humor en scherpte is mij op het lijf geschreven. Komend seizoen ga ik onder andere in Frankrijk draaien bij een slakkenfabriek en zoek ik op het land naar echte spelt, en natuurlijk ga ik heel, heel veel bellen!”.

Keuringsdienst van Waarde App

Het televisieseizoen wordt dit jaar uitgebreid met een app. In deze app kan de kijker zijn of haar eigen Keuringsdienst-kennis testen, hoogtepunten uit het archief en uitzendingen terugkijken, abonneren op het laatste Keuringsdienst-nieuws en foto’s uploaden uit je eigen boodschappenmandje.  De app is begin maart gratis te downloaden voor iPhone en Android via de App Store of de Play Store.  

Sofie van den Enk (1980) is vanaf september 2009 als presentator aan de KRO verbonden. Zij presenteert programma’s op Nederland 3, Nederland 1, Z@pp en 3FM. Ze presenteerde KRO De Rekenkamer, Puberruil Z@pp en PS Radio. Eerder presenteerde Sofie voor de KRO de programma’s Eilanders, XXL, Ouders hebben geen seks, Geld speelt geen rol en Hints. Ze was winnaar van Wie is de Mol 2014.

KRO’s Keuringsdienst van Waarde is te zien vanaf donderdag 12 maart, 20.30 uur op NPO 3.

Meer informatie

Laura Zendijk

Programma

Keuringsdienst van Waarde

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880