Zijn trotse blik spreekt boekdelen. Boer Richard heeft voor zijn kersverse logees vegetarische burgers ingekocht tijdens de logeerweek van Boer zoekt vrouw. Maar hoe leg je nou je toekomstige geliefde in de watten met overheerlijke vegaburgers?

Valt minder in de smaak

Boer Richard is tijdens de speeddates van Boer zoekt vrouw erg te spreken over één van de vrouwen. Maar iets valt hem minder in de smaak. En dat is dat ze vegetariër is.

Toch besluit de boer uit Slowakije tijdens de logeerweek vegaburgers in te slaan. Maar wat zijn nou de beste recepten om de vrouwen in vuur en vlam te zetten? We delen de beste drie vega burgerrecepten.

Classic vegetarische burger

Een fast-food maaltje waar je u tegen zegt! Chef-kok Ramon Brugman laat zien dat vegetarische burgers prima zelf te maken zijn en dat ze heerlijk zijn op zelfgebakken tomatenbroodjes. 

Boer zoekt vrouw - Classic vegetarische burger

Vega hamburger met rode bieten

Een heerlijk knapperige burger met een zachte, volle twist: de rode biet. Samen met de mierikswortelcrème een heerlijke combinatie op het broodje hamburger.

Boer zoekt vrouw - Vega hamburger met rode bieten

Portobelloburger met raclettekaas en zelfgemaakte BBQ saus

Super sappige vegetarische burger van de BBQ: dit broodje met portobello, knapperige sla, tomaat, avocado, sprouts, gesmolten raclettekaas en royaal besmeerd met jouw zelfgemaakte BBQ saus.

Boer zoekt vrouw - Portobelloburger met raclettekaas en zelfgemaakte BBQ saus

Wil jij meer weten over de herkomst van je voeding?

Schrijf je dan in voor de Eerlijker Eten nieuwsbrief!

Keuringsdienst van waarde - Cellulose - Sosha