Stefan Stasse is toegevoegd aan het verslaggeversteam van Keuringsdienst van waarde. Vanaf maandag 4 maart is hij te zien in het televisieprogramma, dat volgens Stefan 'fabrikanten, supermarkten én de kijker scherp houdt.' 

Maatschappelijk belangrijk programma

Stefan Stasse zit al volop in de opnames. 'Ik ben verheugd dat ik van KRO-NCRV de kans krijg om onderdeel te zijn van Keuringsdienst van waarde. Een maatschappelijk belangrijk programma dat fabrikanten, supermarkten én de kijker scherp houdt.'
 

Radio

Tien jaar lang presenteerde Stasse voor KRO-NCRV het bekroonde radioprogramma De Staat van Stasse op NPO Radio 2. Sinds begin dit jaar maakt hij de Magical Mystery Tour op NPO Radio 5.

Gelatine onder de loep

Stefan maakt zijn entree in de Keuringsdienst van waarde aflevering over gelatine, een bind- en glansmiddel. Waar zit dit dierlijke ingrediënt allemaal in? En is het eigenlijk wel nodig om het toe te voegen? Je ziet het in de aflevering van maandag 4 maart, om 21.30 uur op NPO 1. 

Vaste waarde op Nederlandse televisie

Het Keuringsdienst van waarde-team bestaat naast Stefan Stasse uit Marijn Frank, Ersin Kiris, Sosha Duysker, Maarten Remmers en Pieter Hulst.

Keuringsdienst van waarde is al ruim 20 jaar een vaste waarde op de Nederlandse televisie en helpt consumenten om een eerlijke en afgewogen keuze te maken.

Keuringsdienst van waarde zie je iedere maandag om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Meer Keuringsdienst van waarde?

Schrijf je in voor de Groener eten & leven nieuwsbrief.

lokgroente keuringsdienst van waarde