Redacteur Stefan: 'Ons bedrijf steekt zijn nek uit voor journalistiek op de thema's die wij belangrijk vinden'

Stefan vertelt over zijn ervaringen bij KRO-NCRV.

Functie: Redacteur
Afdeling: Journalistiek

'Ik werk sinds 4,5 jaar als Redacteur voor verschillende redacties. Sinds kort werk ik voor Pointer, waar mijn journalistieke hart ligt.

Toen ik destijds hoorde dat KRO-NCRV destijds bezig was met het opzetten van het Ministerie van Gehandicaptenzaken, heb ik een beetje brutaal gezegd dat als je zo'n programma wil maken, je ook mensen met een beperking binnen je redactie moet aannemen.

Dit is zeker een bedrijf waar je kansen krijgt, maar je moet ze zelf ook wel pakken. Die route was overigens niet zonder hobbels, maar met hard werken en wat hulp ben ik er wel gekomen.'

'KRO-NCRV past bij mij omdat we op een positieve manier naar de toekomst kijken'

'Ik ben er trots op dat KRO-NCRV haar nek uitsteekt voor journalistiek op de thema's die wij belangrijk vinden. Dat we ook Ć©cht journalistiek bedrijven en geen meningencircus zijn.

KRO-NCRV past bij mij omdat we op een positieve manier naar de toekomst kijken. Dat we open zijn voor andere mensen. Dat we proberen open-minded te zijn, dat iedereen erbij hoort.

Ik heb vroeger altijd gezegd: ik blijf niet langer zitten dan 5 jaar op 1 plek. Ik zit nu bijna op 4,5 jaar, maar ik heb zeker nog geen aandrang om te vertrekken.'

Naar de Werken bij-pagina

Lees ook:

Een medewerker van KRO-NCRV

Online content specialist Mike: 'Iedereen is heel benaderbaar, waardoor het niet hiƫrarchisch voelt'

Medewerker KRO-NCRV

Producer Podcast & Radio 1 Tharisia: 'Vanaf het moment dat ik binnenkwam heb ik opleidingen kunnen volgen'

Een medewerker van KRO-NCRV

Dramaturg Gary: 'We hebben allemaal onze eigen producties, maar we zijn heel betrokken bij elkaar'