Voor wie steek jij een kaarsje op?

We naderen het einde van het jaar, een periode om terug te kijken. Een periode waarin we reflecteren en terugdenken aan degene die we moeten missen. Iemand die ons is ontvallen, lang geleden of recent, houden we in onze herinnering levend. Steek hieronder een kaarsje op!

Ik steek een kaarsje op voor...

Voeg een foto toe
Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png.

Online sessie terugkijken

Anita Witzier, Manu Keirse en Marleen praten na de uitzending van Voor wie steek jij een kaarsje op? verder in een online sessie.

Anita Witzier VWSJEKO

Wil je met iemand praten?

Heb jij iemand verloren en wil je hier graag met een professionele hulpverlener over praten? Je kunt anoniem en gratis bellen, chatten of appen met een psycholoog of maatschappelijk werker van MIND Korrelatie. Een hulpverlener kijkt samen met jou wat jij nodig hebt om goed voor jezelf te (blijven) zorgen.

Mind
Anita steekt kaarsje aan op het water

Over het programma

Dinsdag 2 november is het Allerzielen, de dag waarop we onze overleden dierbaren herdenken. In Voor wie steek jij een kaarsje op? vertellen we de verhalen van  bekende en onbekende Nederlanders die we moeten missen. Anita Witzier praat met nabestaanden die een kaarsje opsteken voor hun geliefden en zo de herinnering aan hen levend houden.

Voor wie steek jij een kaarsje op? Dinsdag 2 november om 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.