Na een bloedstollende strijd zijn de drie finalisten van De slimste mens bekend: Martin Rombouts, Anniek Pheifer en Mátyás Bittenbinder nemen het voor de allerlaatste keer tegen elkaar op. Wie krijgt de titel De slimste mens?  

Martin Rombouts 

Morgenavond zien we Martin terugkeren in De slimste mens stoel. Door zijn indrukwekkende prestatie is hij koploper in het klassement. Ook heeft hij eindelijk Heleen21 ontmoet, zijn fanatieke tegenspeler in De slimste mens-app. Heeft hij genoeg met haar kunnen oefenen om morgen de titel van De slimste te veroveren? 

Anniek Pheifer

Na een spannende strijd was Anniek met een ruimschootse voorsprong De slimste van de dag en wist ze een ticket naar de finale te bemachtigen. Zal Anniek zich morgen kronen tot De slimste mens?

Mátyás Bittenbinder

Mátyás keerde woensdag terug bij De slimste mens. Deze keer niet alleen, maar met een lichtgevende schorpioen. In de ronde ‘Het collectieve geheugen’ werd de titel De slimste van de dag hem op het nippertje ontnomen door tegenspeler Quinty Misiedjan. In de finaleronde wist hij Guido Spek te verslaan en zo veroverde hij een plek in de finale. Zal Mátyás morgen ook de trofee weten te bemachtigen? 

Kijk naar de finale van De slimste mens op 10 februari om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.