Pluk je verse kruiden zoals tijm of rozemarijn, dan kan het lang duren voordat je alle blaadjes van de steeltjes af hebt. Daarom delen wij hiervoor een handige hack. Binnen een paar seconden heb je alle blaadjes van het steeltje af! Weten hoe?
Huis-tuin-en-keuken oplossing voor kruiden plukken
Maak je een stoofpot, dan kun je makkelijk kruiden met hun steeltjes toevoegen aan de pan en later er weer uit vissen. Maar wil je echt alleen met de blaadjes van kruiden zoals tijm, rozemarijn, peterselie of oregano koken, dan is dat best een tijdrovende klus.
Toch bespaar je jezelf heel gemakkelijk een hoop tijd door een simpele huis-tuin-en-keukenoplossing te gebruiken voor het plukken van je kruiden. Weten welke?
Koken met kruiden
Heb je eenmaal al je kruiden geplukt? Dan kun je er mee aan de slag. We hebben de lekkerste recepten met verse kruiden van de BinnensteBuiten-chefs voor je op een rij gezet.