Krijg je familie of vrienden over de vloer? Het kan nogal uitdagend lijken om een hele paasbrunch op tafel te zetten. Maar met deze recepten van de BinnensteBuiten chefs is het een eitje! Kijk je mee?

Een paasbrunch op tafel zetten

Tussen de bloeiende narcissen en lente zonnestralen duiken de paasdagen ineens op. Hét moment om de tafel te dekken met heerlijke paasbrunch gerechten. Denk aan zachte witte puntjes graskaas tot aan een prachtige quiche. Kijk je mee?

In een handomdraai een luxe paasbrood

Paasbrood zelf maken ingewikkeld? Niet met recept van chef Ramon Brugman! Hij laat zien hoe simpele ingrediënten zoals melk, bloem en gist de basis vormen voor paasbrood. Met een eigengemaakte spijsvulling, rozijnen en walnoten maak je er echt iets bijzonders van.

Paasbrunch Paasbrood recept

Zo bak jij je zachte witte puntjes met graskaas

Ken je het gevoel van die hap in een behaaglijk zacht wit broodje? Belegd met pure hagelslag, verse pindakaas of juist met smeuïge graskaas (onze favoriet!). We prikkelen graag je fantasie met het recept voor hemelse witte puntjes. Een makkie om thuis vers te bakken.

Zelfgebakken zachte witte puntjes

Een quiche kunstwerk

De quiche is een echte crowdpleaser. Maak deze variant door je groente niet in blokjes te snijden, maar in lange linten te schaven. Oprollen als een roosje en tada! We laten je zien hoe.

spiraal quiche recepten lente seizoensgroente

Gepocheerd eitje met zelfgemaakte mayonaise

Hoe maak je nu in een handomdraai een gepocheerd eitje? Het klinkt misschien lastig, maar met de tips van chef Ramon Brugman zet je het binnen een handomdraai op tafel mét huisgemaakte mayo. 

Gepocheerd ei met mayonaise en slaatje

Witte asperges: in alle mogelijke varianten

Pasen en witte asperge kunnen simpelweg niet zonder elkaar. Op menig paasbord vind je de fluweelwitte groente. Als fraai bijgerecht of sierlijk in de hoofdrol. We laten je een aantal variaties zien van asperges met gerookte zalm, doperwtjes én zelfs aardbeien.

Asperges recept Pasen

Ook interessant:

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwtjes rondom eten koken?

Schrijf in je voor de nieuwsbrief Groener eten & leven. Al duizenden mensen gingen je voor!

Italiaanse recepten Geneal Harreman pasta