We zitten midden in de koude winteravonden. Perfect om warm binnen te zitten met wat lekkers op tafel en een leuk programma op de buis. Kijk deze kerst samen met de familie naar deze binge-waardige series en mooie programma’s uit dit jaar! 

Series om te bingen: 

 

Een huis vol

Geniet vanaf eerste kerstdag weer van gloednieuwe afleveringen van Een huis vol. Volg de families Buddenbruck, Cudogham, de Jelies en Zeldenrust in het dagelijkse leven. Hoe gaan zij om met kleine en grote uitdagingen? Wat bindt hen en hoe zorgen ze voor elkaar? Een leuk familieprogramma voor jong en oud! 

Een huis vol zie je vanaf 25 december twee weken lang dagelijks om 19.05 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 en terug te zien op NPO Start. 

Sihame

Klinkt een rauwe wraakserie als muziek in de oren? Dan is Sihame de ultieme binge-serie voor jou! Een jonge vrouw is uit op wraak nadat er een seksvideo van haar online is geplaatst. Onbevreesd en gewelddadig zet ze de jacht in op de jongens die hier verantwoordelijk voor zijn.

Kijk Sihame terug op NPO Start.

Een huis vol - familie Cudogham
KRO-NCRV Sihame

Rampvlucht

De dramaserie Rampvlucht is een op werkelijkheid gebaseerde thriller over de Bijlmervliegramp. De serie werpt met behulp van een documentaire, podcast en digitale reconstructie een nieuwe blik over een van de meest controversiële vliegrampen van de twintigste eeuw. Rampvlucht heeft tijdens Nederlands Film Festival een Gouden Kalf voor beste dramaserie gewonnen.

Kijk Rampvlucht terug op NPO Start.

Zina

Een feelgood dramaserie vol met humor. Zina gaat over vijf vriendinnen en hun onstilbare drang om te worden wie ze willen zijn en speelt zich af tussen de Marokkaanse cultuur en Hollandse polderrealiteit. Zina laat een nieuw verhaal zien dat ontroerend, grappig en brutaal is en waarin iedereen zich kan herkennen.  

Kijk Zina terug op NPO Start.

KRO-NCRV Rampvlucht
KRO-NCRV Zina

Angela Black 

Wat is nou meer binge-waardig dan een klassieke misdaadserie? In deze serie volg je Angela Black, die met twee lieve zoons en een charismatische echtgenoot een perfect leven lijkt te hebben. Wat de buitenwereld echter niet weet, is dat haar man Olivier ook gewelddadig en manipulatief is. Als ze op een dag wordt benaderd door een privédetective die is ingehuurd door Olivier, komt haar wereld op z'n kop te staan. 

Kijk Angela Black op NPO Start.

Meer crime-series?

Bekijk meer klassieke detectives, (psychologische) thrillers en misdaadseries bij KRO-NCRV Crime!

Angela Black KRO-NCRV Crime

Geniet met kerst ook van deze programma’s:

KABAM!

Te koud voor de kinderen om buiten te spelen? Met KABAM! houd je ze binnen wel even zoet. In de kleuterdramaserie staan herkenbare kinderangsten centraal. KABAM! laat zien dat iedereen wel eens bang is en toont op een speelse manier dat er vaak ook een oplossing voor handen is. De serie is internationaal geprezen: KABAM! is in New York bekroond met een International Emmy Award in de categorie Kids: Live-Action.  

Kijk KABAM! op NPO Start.

Boer zoekt vrouw

Met kerst vliegen romantische programma’s en films je om de oren. Maar heb je het leukste datingprogramma al gezien? In Boer zoekt vrouw hopen vrijgezelle boeren de liefde van hun leven te vinden. Boer zoekt vrouw is een datingprogramma op NPO 1 gepresenteerd door Yvon Jaspers. In de serie hopen vrijgezelle boeren de liefde van hun leven te vinden. 

Kijk Boer zoekt vrouw op NPO Start.

KRO-NCRV Kabam
Boer zoekt vrouw seizoen 12 groepsfoto

De slimste mens

Met een nieuw winterseizoen is de ultieme kennisquiz terug! Onder begeleiding van Philip Freriks en Maarten van Rossem gaan BN’ers de strijd met elkaar aan. Plof neer op de bank en speel de rondes samen met je familie. Dit seizoen luister je ook voor het eerst naar De slimste podcast en kan je weer meespelen in De slimste mens- app. Wie is er bij jou thuis De slimste?

De slimste mens is vanaf 26 december elke maandag tot en met donderdag om 20.25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1 en terug te zien op NPO Start.

De Slimste Podcast, vanaf 23 december elke donderdag op de bekende podcast apps.