In Klaas kan alles probeert Klaas van Kruistum verschillende beroepen uit. Hoe zou hij het doen als Meester Patissier? Klaas gaat in de leer bij Robèrt van Beckhoven en maakt een chocoladetaart. Kijk gauw verder om te zien hoe hem dat vergaat. 

Vakman of toch niet? 

‘Klaas is niet onhandig,’ vindt Robèrt. Maar dan gebeurt er iets schokkends waardoor zijn vertrouwen in Klaas een duik neemt. Benieuwd wat? Bekijk dan het hele fragment hieronder! 

Klaas Kan Alles
4 min 10 s
Deze video op je eigen site plaatsen

In Klaas kan Alles gaat Klaas langs bij Robèrt van Beckhoven om een jubileumtaart te bakken.

'Dit soort bakken is voor mij echt een nieuwe wereld.'

Klaas van Kruistum

Een taart voor het vijfjarig jubileum 

In de bakkerij van zijn opa en vader ontdekte Robèrt van Beckhoven de liefde voor het bakkersambacht. Na vele jaren in het vak is Robèrt de enige persoon in Nederland die zowel de titel Meester Boulanger als Meester Patissier draagt.  

Robèrt brengt zijn kennis graag over: ‘Klaas heeft heel veel energie en dat voel je. Dat is ideaal voor een banketbakker.’ Klaas weet nog niet zeker of hij het kan: ‘Bakken en braden in de keuken doe ik al wat langer, maar dit soort bakken is voor mij echt een nieuwe wereld. Het is zeker niet makkelijk.’ 

De hele aflevering zien

Wil je meer zien van Klaas kan alles? Bekijk dan de gehele aflevering hier.

Ook van Klaas kan alles

Meer weten over eten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Eerlijker eten.

Keuringsdienst van waarde beste momenten