Elke dag weer worden er vele broodtrommels mee gevuld: ronde plakken vlees voor op brood, rood met witte stippen. De één kiest cervelaat, de ander salami. En dan heb je nog snijworst. Maar is er wel verschil tussen de ene plak en de andere? Keuringsdienst van waarde tuigt naar Italië en ziet met eigen ogen hoe ze van simpele salami ingewikkelde eenheidsworst hebben gemaakt.

Keuringsdienst van waarde, donderdag 10 februari bij KRO-NCRV om 20,25 uur op NPO 3

Meer informatie

Marlies van de Meent
Eva Reitsma
Elise Latour
Algemene persvoorlichting

Programma

Keuringsdienst van waarde

Presentatoren

Marijn Frank
Teun van de Keuken
Ersin Kiris
Maarten Remmers
Sosha Duysker

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880