Je hebt gewoon vlees, en tegenwoordig ook ‘culinair vlees’. Staat op het pakje. Zelfde stuk van het varken, maar de een heet culinair en de andere niet. Drie keer raden welke duurder is… En dan blijkt er iets geks, in het culinaire vlees zit altijd flink wat toegevoegd water. Hoe culinair is dat water en wat doet het in je varkenshaas?  De keuringsdienst gaat op zoek naar het verhaal achter dit culinaire varkenslapje.

Keuringsdienst van waarde (hh), donderdag 13 mei om 20.25 uur op NPO 3.

Meer informatie

Marlies van de Meent
Eva Reitsma
Algemene persvoorlichting

Programma

Keuringsdienst van waarde

Presentatoren

Ersin Kiris
Marijn Frank
Maarten Remmers

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880