Een Italiaanse klassieker die niet meer weg te denken is uit onze keuken: pasta carbonara. Het gerecht is ons met de paplepel ingegoten. Een romige, witte saus die we over onze pasta draperen. Maar er is ook pizza carbonara en carbonarakruiden. Wat maakt carbonara, nou carbonara? Weten wij eigenlijk wel wat de echte carbonara is? De Keuringsdienst is nooit te oud om te leren en ontdekt hoe de vork in de steel zit.

Keuringsdienst van waarde, donderdag 18 november bij KRO-NCRV om 20,35 uur op NPO 3

 

Meer informatie

Marlies van de Meent
Eva Reitsma
Algemene persvoorlichting

Programma

Keuringsdienst van waarde

Presentatoren

Ersin Kiris
Marijn Frank
Maarten Remmers

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880