Eeuwenlang maakte het zoogdieren uniek, maar op vriendelijk verzoek van veganisten kunnen planten het nu ook: melk maken. Van soja of haver, kokos of cashew. En nu er van plant melk gemaakt kan worden, is er ook plantaardige yoghurt. Maar hoe wordt dat gemaakt? En waarom is die soms wel tien keer duurder dan yoghurt die eerst helemaal door een koe is gegaan? Waar de planeet wordt ontzien, draagt onze portemonnee nu de last. De Keuringsdienst van Waarde gaat vegan en achterhaalt wat plantaardige yoghurt peperduur maakt.

Keuringsdienst van waarde, donderdag 28 april bij KRO-NCRV om 20.25 uur op NPO 3

Meer informatie

Marlies van de Meent
Eva Reitsma
Algemene persvoorlichting

Programma

Keuringsdienst van waarde

Presentatoren

Ersin Kiris
Sosha Duysker
Marijn Frank
Maarten Remmers

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880