Oliebollen staan symbool voor de leukste maand van het jaar: december! Daarom maken Gijs en Ramon in Lekkere Track een heerlijke schaal van deze lekkernij op het nummer Somebody to love van Queen en George Michael. Benieuwd naar het recept?

Oliebollen van eigen hand

Je kunt er niet omheen tijdens de feestdagen: een oliebol (of twee). Met rozijnen, appel, poedersuiker en vette vingers. Gijs heeft nog nooit zelf oliebollen gemaakt, dus staat dit recept hoog aan zijn verlanglijstje. De perfecte snack om aan je geliefden uit te delen met een glas bubbels erbij. Proost! 

Lees het recept

Op de website van BinnensteBuiten verzamelen we alle recepten van Lekkere track. Zie hier hoe je zelf oliebollen met rozijnen en appel maakt.

oliebollen recept lekkere track

Iedere week een nieuwe aflevering 

Lekkere Track is de Gijs 2.4 webserie van radio-dj Gijs Staverman en BinnensteBuiten chef-kok Ramon Brugman. Iedere week bedenkt Gijs een tof nummer waar Ramon een heerlijk gerecht bij kookt. Benieuwd naar alle andere recepten? Bekijk dan de pagina van Lekkere Track! 

ramon brugman gijs staverman lekkere track gijs 2.4

Meer van Lekkere Track

Bekijk alle video's, lees de recepten en krijg meer info over de nummers die worden gebruikt.

Lees meer

Lees meer over eten koken, eten kopen en eten verbouwen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Eerlijker eten.

sosha belt voor keuringsdienst van waarde met vis in haar hand
BinnensteBuiten- Chef-kok Leon Mazairac 02.jpg

Vertel magazine

Inspiratie voor de feestdagen opdoen?

Word vriend van KRO-NCRV en lees persoonlijke en inspirerende verhalen in ons gratis ledenmagazine Vertel. De huidige editie bevat een heerlijk kerstmenu van BinnensteBuiten chef-koks Sharon de Miranda en Leon Mazairac. En die kun jij ook op de deurmat ontvangen!

Dat wil ik!