Alles op tafel

Het recept: een kleurrijke kas met een keuken, gastvrouw Marijn Frank, chef-kok Ramon Brugman én een boodschappentas vol vragen. Samen met verslaggevers Anna Gimbrère en Maarten Remmers wordt in Alles op tafel de werkelijkheid achter ons dagelijks voedsel ontrafeld. 

Alles op tafel is vanaf maandag 15 juli zes weken lang te zien rond 19.55 uur bij KRO-NCRV op NPO 2. 

Makers

Anna Gimbrère poseert met haar handen in de zij voor een groenige achtergrond

Anna Gimbrère

'Mijn drijfveer als journalist zit hem vooral in het willen begrijpen van problemen en het zoeken naar oplossingen.'
Marijn Frank

Marijn Frank

'Het is een eer om een ijzersterk team te versterken, en mee te werken aan het blootleggen van misstanden en kwesties die nu spelen in de samenleving.'
Maarten Remmers

Maarten Remmers

'Ik vind het zo mooi om in mijn werk dingen bloot te leggen die we heel normaal vinden, maar waar je eigenlijk geen weet van hebt van hoe het echt werkt.'
Ramon Brugman

Ramon Brugman

‘Ik haal overal inspiratie vandaan: een koe in de wei, een bloem in een vaas. Bij alles wat ik zie, maak ik een vertaling naar eten.’